#គ្រឿងផ្សំ
- ត្រឡាច ២-៣ ផ្លែ
(ចាស់)
- ស្ករស ១គីឡួក្រាម
- ទឹកធម្មតា ៨-១០
លីត្រ
- ស្លឹកតើយ ៥-៦
សន្លឹក
#របៀបធ្វើ
- យកត្រឡាចមកលាងអោយស្អាត
រួចកាត់ជាកង់ៗ មិនចិតសំបក ចេញទេបន្ទាប់មកយកទៅអាំងអោយគ្រៀមឆ្អិនបន្តិច
រួចទុកមួយអន្លើ។
- យកទឹកទៅដាំអោយពុះ
រួចដាក់ត្រឡាចដែលអាំងហើយចូលទុកអោយពុះបន្តិច ទើបដាក់ ស្ករស ស្លឹកតើយចូល
រំងាស់រយះពេល ២០ ទៅ ៣០នាទី ហើយស្រង់ត្រឡាច និងស្លឹកតើយចេញ រជាការស្រេច ៕
ប្រភព៖ facebook
0 comments:
Post a Comment