*គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ៥ ខាំ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិលបន្តិច
- ប៊ីចេងបន្តិច
- ម្រចបន្តិច
- ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅមី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ល្ងរស ៥ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកក្រូចសើច ២០សន្លឹក
- ប្រេងឆា
- សាច់គោ ជាអោយស្តើងៗ រួចហាន់ជាចង្វាមូល បន្ទាប់មកយកទៅប្រលាក់ ជាមួយគ្រឿងផ្សំ ដូចជា អំបិល ស្ករ ប៊ីចេង ម្រេច ល្ងរ ខ្ទឹម ម្សៅឆា ម្សៅមី ច្របល់អោយសព្វទុកប្រហែល ១០នាទី។
- ដាំប្រេងឆាអោយក្ដៅខ្លាំង រួចដាក់សាច់គោចូលបំពងប្រហែល ៥នាទីដាក់ស្លឹកក្រូចសើច ចូល រួចបំពងដល់សាច់ស្រួយជាកាស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment