គ្រឿងផ្សំ៖
- មីសួរ 80g ត្រាំទឹក 10នាទី
- បង្គា 10ក្បាល
- ប្រេងឆា 2ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក 1/2 cup (8 ស្លាបព្រាបាយ)
- ទឹកសីុអីុវ 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកសីុអីុវខាប់ 1 ស្លាបព្រាតែ
- ប្រេងល្ង 1 ស្លាបព្រាតែ
- ខ្ទឹមស,រំដេង,ដើមជីវ៉ានស៊ុយ , ម្រេច
វិធីធ្វើ៖
- យកគ្រឿងផ្សំ ប្រលាក់ជាមួយមីសួនឹងបង្គា។
ទើបដាក់ចំហុយ១៥នាទី ដាក់ចុះរោយស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ានស៊ុយ។
ប្រភព fb
- មីសួរ 80g ត្រាំទឹក 10នាទី
- បង្គា 10ក្បាល
- ប្រេងឆា 2ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក 1/2 cup (8 ស្លាបព្រាបាយ)
- ទឹកសីុអីុវ 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកសីុអីុវខាប់ 1 ស្លាបព្រាតែ
- ប្រេងល្ង 1 ស្លាបព្រាតែ
- ខ្ទឹមស,រំដេង,ដើមជីវ៉ានស៊ុយ
វិធីធ្វើ៖
- យកគ្រឿងផ្សំ ប្រលាក់ជាមួយមីសួនឹងបង្គា។
ទើបដាក់ចំហុយ១៥នាទី ដាក់ចុះរោយស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ានស៊ុយ។
ប្រភព fb
0 comments:
Post a Comment