របៀបចំហុយបង្គាមីសួរ






គ្រឿងផ្សំ៖
- មីសួរ 80g ត្រាំទឹក 10នាទី
- បង្គា 10ក្បាល
- ប្រេងឆា 2ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក 1/2 cup (8 ស្លាបព្រាបាយ)
- ទឹកសីុអីុវ 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកសីុអីុវខាប់ 1 ស្លាបព្រាតែ
- ប្រេងល្ង 1 ស្លាបព្រាតែ
- ខ្ទឹមស,រំដេង,ដើមជីវ៉ានស៊ុយ, ម្រេច

វិធីធ្វើ
- យកគ្រឿងផ្សំ ប្រលាក់ជាមួយមីសួនឹងបង្គា។
ទើបដាក់ចំហុយ១៥នាទី ដាក់ចុះរោយស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ានស៊ុយ។
ប្រភព fb

Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment