* គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីអាំង (បេះយកសាច់)
- ត្រីឆ្អើរ (បេះយកសាច់)
- ម្ទេស, ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម, ត្រប់ពិជលំញង
- ជីគ្រប់មុខ (ហាន់ជាចំណិតតូចៗ)
- ទឹកប្រហុក
- ក្រូចឆ្មា (ច្របាច់យកទឹកទុកជាស្រេច)
- ប៊ីចេង, ស្កសរ, អំបិល
* របៀបធ្វើ៖
- ត្រីអាំង ត្រីឆ្អើរបេះរួចបុកទុកម្តុំ
- ម្ទេស, ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម, ត្រប់ពិជលំញង លីញជាមួយគ្នាអោយឆ្អិនរួចយកទ
- បន្ទាប់មកគ្រឿផ្សំដែលមានទាំ
**** ចំណាំ: រស់ជាតិដាក់តាមចំណូលចិត្ត
0 comments:
Post a Comment