ទឹកគ្រឿងបាត់ដំបង





* គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីអាំង (បេះយកសាច់)
- ត្រីឆ្អើរ (បេះយកសាច់)
- ម្ទេស, ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម, ត្រប់ពិជលំញង
- ជីគ្រប់មុខ (ហាន់ជាចំណិតតូចៗ)
- ទឹកប្រហុក
- ក្រូចឆ្មា (ច្របាច់យកទឹកទុកជាស្រេច)
- ប៊ីចេង, ស្កសរ, អំបិល

* របៀបធ្វើ៖
- ត្រីអាំង ត្រីឆ្អើរបេះរួចបុកទុកម្តុំ
- ម្ទេស, ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម, ត្រប់ពិជលំញង លីញជាមួយគ្នាអោយឆ្អិនរួចយកទៅបុក ហើយដួសដាក់ច្របល់ជាមួយត្រីដែលបុកហើយ។
- បន្ទាប់មកគ្រឿផ្សំដែលមានទាំងប៉ុន្មានដាក់បញ្ចូលគ្នាទាំងអស់ ភ្លក់អោយល្មមទុកជាកាស្រេច។
**** ចំណាំ: រស់ជាតិដាក់តាមចំណូលចិត្ត
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment