គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូក ឬ សាច់គោ ៥គីឡូ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ស្រា ១ស្លាបព្រាបាយ
- បាយ កន្លះចានចង្កិះ
- ស្លឹកក្រូចសើច ១០សន្លឹក
- រំដេងបុកម៉ដ្ធ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ពោះវៀនជ្រូកសម្រាប់ច្រកសាច់
របៀបធ្វើ៖
- យកសាច់ និង គ្រឿងផ្សំខាងលើ កិនចូលគ្នាអោយម៉ដ្ធ រួចច្រកចូលពោះវៀនជ្រូក ចងជាកង់ៗ។
- យកសាច់ក្រកដែលធ្វើរួច ទៅហាលថ្ងៃអោយស្ងួត ជាការស្រេច៕
- បើចង់ធ្វើសាច់ក្រកគ្រឿង គ្រាន់តែបន្ថែ គល់ស្លឹកគ្រៃ កន្លះគីឡូ ហាន់ស្តើងៗ និង គល់ស្លឹកគ្រៃ កន្លះគីឡូទៀតកិនជាមួយស្រេច៕
ប្រភពfb
0 comments:
Post a Comment