*គ្រឿងផ្សំ៖
-ភ្លៅមាន់ ២ ភ្លៅ
-ស្រា ១
ស្លាបព្រាបបាយ
-ទឹកធម្មតា ៣
ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអៀវខាប់ ៣
ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករ
កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-អំបិល ១
ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប៊ីចេង ១
ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ញីហាន់ហើយ ៤០
ក្រាម
-ម្ទេស ១ ផ្លែ
*វិធីធ្វើ៖
ជាដំបូងអ្នកត្រូវលាងសាច់មាន់ជាមុនសិន។
ហាន់ម្ទេសជាចំណិតៗ បញ្ឆិតៗ។ ដាក់ប្រេងរុក្ខជាតិឆាទឹកត្រីខាប់ បន្ទាប់មកចាក់ ស្រា,
ស្ករ, ទឹកធម្មតា, អំបិល,ប៊ីចេងចូលឆាឲ្យសព្វទុកឲ្យត្រជាក់
បន្ទាប់មកប្រឡាក់សាច់ឲ្យសព្វ ផ្អាប់ទុករយៈ ពេល ២ ម៉ោង។
បន្ទាប់មកដាក់ចំហុយសាច់រយៈពេល
២០ នាទី រួចហើយស្រង់ចេញទុកឲ្យត្រជាក់ កាត់ជាដុំៗ រៀបដាក់ចាន
បន្ទាប់មកស្រោចទឹកគ្រឿងខាប់ ដែលសល់ពីប្រឡាក់សាច់ ពីលើសាច់ ហើយរោយម្ទេស
និងខ្ញីពីលើជាការស្រេច៕
ប្រភពពី:COOL
FM 100.7, PHNOM PENH
0 comments:
Post a Comment