របៀបធ្វើនំច័ក្កច័ន



*គ្រឿងផ្សំ៖
- ខ្ទិះដូង 2 ចានចង្កឹះ
-ស្ករស 1 ចានចង្កឹះ
- ម្សៅស្វិត
- ម្សៅមី
- ម្សៅអង្ករ
- ប្រេងឆា
- ល័ក្ដពណ៌
*វិធីធ្វើ៖
១- ចាក់ខ្ទិះដូងដាំទឹកអោយពុះ បន្ទាប់មកចាក់ស្ករសចូលគ្នា
កូរឱ្យរលាយស្ករស បន្ទាប់មកដួសទុកអោយត្រជាក់
លាយម្សៅស្វិត ម្សៅមី ម្សៅអង្ករចូលគ្នា
២- ចាក់ខ្ទិះដូងចូលទៅក្នុងម្សៅយឺតៗ ច្របាច់ខ្ទិះដូងនិងម្សៅអោយចូលគ្នា បន្ទាប់មកយកវាទៅត្រងអោយម្សៅម៉ដ្ឋល្អ
៣- បំបែកម្សៅជា ២ ចាន ហើយដាក់ល័ក្ដពណ៌ចូលទៅក្នុងចានណាមួយក៏បានកូរអោយសប់ល្អ
៤- យកប្រេងឆាទៅលាបលើពុម្ពដើម្បីកុំអោយម្សៅជាប់ពុម្ពនំ បន្ទាប់មកយកទៅដាក់ចំហុយ ហើយចាក់ម្សៅពណ៍ចំហុយមុនរៀងជិតឆ្អិន ក្រោមមកចាក់ម្សៅពណ៍សពីលើ
៥- បន្តចាក់ម្សៅចូលពីលើគ្នារហូតដល់ពេញ រួចចំហុយឆ្អិនអោយល្អ ហើយទុកអោយត្រជាក់កាត់រៀបដាក់ចានជាការស្រេច។
ប្រភព {ផ្ទៈមុខម្ហូប}
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment