គ្រឿងផ្សំ
- ដំឡូង ចិតជាបន្ទះៗ
- ស្ករត្នោត
- កំបោរ
- ខ្ទិះដូង ( ខ្ទិះដើម )
- អំបិល
វិធីធ្វើ
- យកដំឡូងដែលយើងចិតហើយ មកត្រាំក្នុងទឹកកំបោរ 15 នាទី រួចស្រង់មកលាងចេញអោយស្អាត
- ដាក់ឆឹងស្ករ អោយចេញជើងអង្ក្រង រួចដាក់អំបិលបន្តិច ដាក់ដំឡូង និង ខ្ទិះដូងចូល ហើយកូរអោយសព្វចូលជាតិ រំងាស់ទុកទាល់តែដាច់ទឹក លើកចេញរួចជាការស្រេច ។
- ដំឡូង ចិតជាបន្ទះៗ
- ស្ករត្នោត
- កំបោរ
- ខ្ទិះដូង ( ខ្ទិះដើម )
- អំបិល
វិធីធ្វើ
- យកដំឡូងដែលយើងចិតហើយ មកត្រាំក្នុងទឹកកំបោរ 15 នាទី រួចស្រង់មកលាងចេញអោយស្អាត
- ដាក់ឆឹងស្ករ អោយចេញជើងអង្ក្រង រួចដាក់អំបិលបន្តិច ដាក់ដំឡូង និង ខ្ទិះដូងចូល ហើយកូរអោយសព្វចូលជាតិ រំងាស់ទុកទាល់តែដាច់ទឹក លើកចេញរួចជាការស្រេច ។
0 comments:
Post a Comment