គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូក & បង្គា
- បិុគក & ត្រាវ
- ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្រេច ម្សៅឆា
- សំបកហ៊ូគឹង
វិធីធ្វើ៖
- យកសាច់ជ្រូក និង បង្គា មកចិញ្ច្រាំចូលគ្នាអោយរៀងម៉
- ត្រាវ និង បិុគក់ យកមកចិញ្ច្រាំចូលគ្នដែរ តែកុំអោយម៉ត់ពេក
- បន្ទាប់មកយកគ្រឿងទាំងអស់ដែល
- បន្ទាប់មកទៀតយកសំបកហ៊ូគឹងមក
- រួចសឹមយកមកចំហុយអោយឆ្អិន ទុកអោយត្រជាក់ ទើបយកមកបំពងវាអោយស្រួយ ហើយស្រង់ចេញ កាត់ជាកង់រួចជាការស្រេច ។
អាចយកមកពិសារជាមួយទឹកម្ទេស រឺ ទឹកសៀងតាមចំនូលចិត្ត
ប្រភព៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
0 comments:
Post a Comment