របៀបធ្វើហ៊ូគឹងបំពង



គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូក & បង្គា
- បិុគក & ត្រាវ
- ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្រេច ម្សៅឆា
- សំបកហ៊ូគឹង

វិធីធ្វើ៖
- យកសាច់ជ្រូក និង បង្គា មកចិញ្ច្រាំចូលគ្នាអោយរៀងម៉ ត់បន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ
- ត្រាវ និង បិុគក់ យកមកចិញ្ច្រាំចូលគ្នដែរ តែកុំអោយម៉ត់ពេក
- បន្ទាប់មកយកគ្រឿងទាំងអស់ដែល បានចិញ្ច្រាំចូលគ្នាហើយ មកលាយច្របល់ចូលគ្នា ហើយដាក់ ម្សៅស៊ុប ស្ករស ម្រេច និង ម្សៅឆាបន្តិច រួចច្របល់ចូលគ្នាអោយចូលជាតិ
- បន្ទាប់មកទៀតយកសំបកហ៊ូគឹងមក ជ្រលក់ជាមួយទឹកបន្តិចដើម្បី អោយទន់ ហើយយកមកខ្ចប់ដាក់ស្នូល ចងវាជាកង់ ដូចអន្សមជ្រូក ធ្វើបន្តបែបនេះ ទាល់អស់ស្នូល
- រួចសឹមយកមកចំហុយអោយឆ្អិន ទុកអោយត្រជាក់ ទើបយកមកបំពងវាអោយស្រួយ ហើយស្រង់ចេញ កាត់ជាកង់រួចជាការស្រេច ។
អាចយកមកពិសារជាមួយទឹកម្ទេស រឺ ទឹកសៀងតាមចំនូលចិត្ត

ប្រភព៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment