#គ្រឿងផ្សំ៖
- ផ្សិតចំបើងស្រស់ ១៥០ក្រាម (ហាន់ជាបួន)
- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេស ១០ ទៅ ១៥ផ្លែ
- ខ្ទឹមស ១៥កំពឹស
- ខ្ទឹមក្រហម ៥ដុំ
- ស្លឹកជីវ៉ានស៊ុយ ហាន់ល្អិតៗ
#របៀបធ្វើ៖
- លីងម្ទេស ខ្ទឹមស និងខ្ទឹមក្រហម អោយឆ្អឹនប្រហែល ២ទៅ៣នាទី រួចទុកមួយឡែក។
- លីងផ្សិតអោយឆ្អឹនល្អ ទុកមួយឡែក។
- បុកម្ទេស ខ្ទឹមអោយម៉ដ្ធ រួចដាក់ផ្សិតបុកជាមួយអោយម៉ដ្ធបន្ថែមរសជាតិដោយ ស្ករ ទឹកត្រី និងទឹកក្រូចឆ្មារកូរអោយសព្វ
ញាុំជាមួយបន្លែដែលអ្នកចូលចិ
0 comments:
Post a Comment