*គ្រឿងផ្សំ
– សាច់ជ្រូកបីជាន់ កន្លះគីឡូ
ហាន់ជាបន្ទះវែង
– អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ទឹកស៊ីអ៊ីវផ្អែម ១ស្លាបព្រាបាយ
– ម្សៅមី ២ស្លាបព្រាបាយ
– ខ្ញីបុក ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
*វិធីធ្វើ
១.
ដំបូងយកសាច់ជ្រូកមកដាក់ប្រឡាក់ជាមួយអំបិល, ទឹកស៊ីអ៊ីវផ្អែម, ម្សៅមី
និងខ្ញី ឲ្យចូលគ្រឿងបានសព្វរួចទុកប្រហែលជា ២០នាទី។
២.២០នាទីក្រោយមកចូលគ្រឿងបានសព្វល្អហើយយកវាទៅដាក់បំពងឲ្យឆ្អិន
រួចយកមកហាន់ជាបន្ទះៗ អាចញ៉ាំជាមួយនិងទឹកត្រីកោះកុងបានហើយ៕
0 comments:
Post a Comment