បំពងសាច់ជ្រូកបីជាន់ ទឹកត្រីកោះកុង




*គ្រឿងផ្សំ
– សាច់ជ្រូកបីជាន់ កន្លះគីឡូ ហាន់ជាបន្ទះវែង
– អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ទឹកស៊ីអ៊ីវផ្អែម ១ស្លាបព្រាបាយ
– ម្សៅមី ២ស្លាបព្រាបាយ
– ខ្ញីបុក ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
*វិធីធ្វើ
១. ដំបូងយកសាច់ជ្រូកមកដាក់ប្រឡាក់ជាមួយអំបិល, ទឹកស៊ីអ៊ីវផ្អែម, ម្សៅមី និងខ្ញី ឲ្យចូលគ្រឿងបានសព្វរួចទុកប្រហែលជា ២០នាទី។
២.២០នាទីក្រោយមកចូលគ្រឿងបានសព្វល្អហើយយកវាទៅដាក់បំពងឲ្យឆ្អិន រួចយកមកហាន់ជាបន្ទះៗ អាចញ៉ាំជាមួយនិងទឹកត្រីកោះកុងបានហើយ៕
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment