*គ្រឿងផ្សំ :
- ផ្លែ passion
៣ ផ្លែ
- ទឹកម្នាស់ ១ ពែង
- ចេកអំបូង ១ ផ្លែតូច
- ជីអង្កាម
- ទឹកស្អាត ឬ ទឹកដូង
- ទឹកកក ១ កែវ
*វិធីធ្វើ :
ពុះផ្លែ passionជាពីរ យកតែផ្នែកខាងក្នុង ដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុក
ជាមួយនឹង ម្នាស់ ចេកអំបូង ជីអង្កាម និងទឹក ក្រឡុកអោយម៉ត់ រួចចាក់ទឹកកកចូល
និងក្រឡុកម្តងទៀតអោយសព្វ រួចចាក់ដាក់កែវ និងតុបតែងមាត់កែវដោយម្នាស់ ១
ចំណិតជាការស្រេច ។
ចំណាំ : អាចបន្ថែមទឹកស្កសរ
សំរាប់ចូលចិត្តរសជាតិផ្អែម។
0 comments:
Post a Comment