របៀបស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅថ្នាំចិន អោយមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ !!


គ្រឿងផ្សំ ៖
– មាន់ខ្មៅ
-- គ្រឿងថ្នាំចិនសែរស្ងោរមាន់ ១ កញ្ចប់
– មើមខ្ញី ខ្ទឹមស
– អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ ម្សៅស៊ុប
👉របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំទឹកអោយពុះ ស្ងោរមាន់ខ្មៅ មួយពុះចោល អោយបាត់ជាតិចំអាប។ ស្រង់ចេញ ទុកទៅម្ខាង។
២- លីងខ្ទឹមស អោយឈ្ងុយ រួចចាក់ទឹកត្រីចូល អំបិលនិងស្ករ កូរអោយឈ្ងុយ ទើបចាក់ទឹកចូលដាំអោយពុះ។
៣- ពេលទឹកពុះ ដាំមើមខ្ញីដាក់មួយដុំ ហើយដាក់មាន់ ដាក់ថ្នាំចិនចូល ដាក់ រំងាស់ កុំគ្របគម្របឆ្នាំង។ បើគ្របនឹងធ្វើអោយទឹកស្ងោរល្អក់ ហើយឆាប់ផ្អូម។
៤- នៅពេលមាន់ផុយទន់សាច់ ទើបដាក់ម្សៅស៊ុបហើយភ្លក្សថែមថយតាមចំណូល

ចិត្តជាការស្រេច។( ស៊ុបនេះ ត្រូវទទួលទាន នៅពេលក្តៅៗទើបឆ្ងាញ់ )
ប្រភពfb
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment