អត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យ ៥យ៉ាងរបស់ផ្លែទាបចំពោះស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ




អ្វីដែលអ្នកទទួលទានពេលមានផ្ទៃពោះ បានប៉ះពាល់ដល់ការលូតលាស់ធំធាត់របស់ទារក។ ដូច្នេះអ្នកគួរប្រុងប្រយ័ត្នក្នុងការជ្រើសរើសអាហារសម្រាប់ខ្លួនឯង។ អ្នកជំនាញបានណែនាំពីប្រភេទផ្លែឈើដ៏អស្ចារ្យបំផុតមួយប្រភេទដល់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះគ្រប់រូបនោះគឺ ផ្លែទាប។ សាច់ទាបផ្ទុកទៅដោយវីតាមីន សារធាតុខនិជ ជាតិស្ករធម្មជាតិ ជាតិសរសៃ អាស៊ីតអាមីណូ និងជាតិខ្លាញ់ជំនួយសុខភាពជាច្រើន ដែលសុទ្ធតែជាតម្រូវការសារធាតុចិញ្ចឹមដល់រាងកាយស្ត្រី និងការលូតលាស់របស់គភ៌។
 ខាងក្រោមនេះនឹងបង្ហាញពីអត្ថប្រយោជន៍នៃផ្លែទាបចំពោះម្តាយ និងទារក៖
ជួយដល់ការលូតលាស់ខួរក្បាល និងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំរបស់គភ៌ផ្លែទាបផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹម
ចាំបាច់សំខាន់ៗ ជួយដល់ការលូតលាស់របស់គភ៌។ វាជាប្រភពនៃវីតាមីន C និងវីតាមីន B6 ជួយដល់ការផលិតកូឡាសែន បង្កើតជាលិកាតភ្ជាប់ ជួយដល់ការលូតលាស់ឆ្អឹង ឆ្អឹងខ្ចី សរសៃពួរសាច់ដុំ និងស្បែករបស់គភ៌។ តាមការស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញថា ស្ត្រីមានគភ៌ខ្វះវីតាមីន C ធ្វើឱ្យខូចខួរក្បាលរបស់ទារក។
កាត់បន្ថយគ្រោះថ្នាក់នៃការរលូតកូនផ្លែទាប ជាប្រភពនៃធាតុទង់ដែង។ ការសិក្សា និងពិសោធន៍កាលពីថ្មីៗនេះបានឱ្យដឹងថា កង្វះធាតុទង់ដែងងាយធ្វើឱ្យស្ត្រីរលូតកូន។ លើសពីនេះទៀត ធាតុទង់ដែងជួយដល់ការលូតលាស់សរសៃពួរសាច់ដុំ ស្បែក និងសរសៃឈាមរបស់គភ៌។
បំបាត់អាការៈចាញ់កូនការទទួលទានផ្លែទាបអាចជួយការពារស្ត្រីមានផ្ទៃពោះពីអាការៈមិនស្រួលខ្លួនរៀងរាល់ព្រឹក។ វាជួយបំបាត់អាការៈចង់ក្អួត និងក្អួតចង្អោរ។
ជួយរក្សាការឡើងទម្ងន់បានល្អផ្លែទាប ជាប្រភពនៃជាតិស្ករធម្មជាតិ ជួយរក្សាការឡើងទម្ងន់របស់ស្ត្រីមានគភ៌។ ជាពិសេសស្ត្រីដែលទម្ងន់ស្រាលក្នុងកំឡុងពេលមានកូន។ ផ្លែទាបជួយឱ្យស្ត្រីស្រេកឃ្លានអាហារ។
បំបាត់អាការៈទល់លាមកផ្លែទាបផ្ទុកទៅដោយជាតិសរសៃ ជួយសម្រួលដល់ការបញ្ចេញចោល៕
ប្រភព: mungkulkar
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment