#គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូកសាច់សុទ្ធចិញ្រ្ចា
- ស្បែកជ្រូកស្ងោរហើយហាន់ជាសរ
- រំដេងស្រស់បុកម៉ត់ 100g
- ខ្ទឹមសបុកម៉ត់ 100g
- ខ្ទឹមក្រហមបុកម៉ត់ 100g
- អង្ករលីងហើយម៉ត់ 100g
- ស្ករស 5ស្លាព្រាបាយ
- អំបិល 2ស្លាព្រាបាយ
- ទឹកត្រី 2ស្លាព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុបមាន់ 1ស្លាព្រាបាយ
1- យកគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ ច្របល់បញ្ចួលគ្នាអោយសប់ ទុកតែស្បែកជ្រូកស្ងោរ។ ផ្សំគ្រឿងរួច ទុកក្នុងទូទឹកកកកន្លែងត្រជា
2- ក្រោយមក យកច្របល់ចូលគ្នាជាមួយស្បែកជ្រូកស្ងោរ។
3- បន្ទាប់មក យើងអាចវេចខ្ចប់តាមរូបរាងដែល
4- យើងត្រូវទុកសាច់ដែលយើងវិចខ្ចប់ ទាំងនោះផ្អាប់ចោលប្រហែល២យប់
ប្រភពfb

0 comments:
Post a Comment