គ្រឿងផ្សំ៖
_ខ្ទឹមស ចញ្ចាំល្អិត
_ មាំុសាច់ត្រី
_ ស្ករស ប៊ីចេង ទឹកត្រី ប្រេងឆា
_ ត្រីពោធ៍កាត់ជាដុំតូចៗ
_ សាច់ជ្រូក កាត់ជាដុំតូចៗ
_ ត្រប់វែង កាត់រាងសង្វារមូលៗ
_ បន្លែអន្លក់ តាមចំណូលចិត្ត
១- ដាក់ឆ្នាំងឲ្យក្តៅហើយដាក់ប្រេងឆាចូល ខ្ទឹមស ចូល បំពងឲ្យឡើងពងអង្ក្រង ដាក់សាច់ជ្រូក ប៊ីចេង ស្ករស ទឹកត្រី បន្ទាប់មកដាក់សាច់ម៉ាំឆាចូល
២- ផ្លែត្រប់កាត់រាងសង្វាមូល ពេលទឹកសម្លពុះ ដាក់សាច់ត្រីចូលនឹងដាក់ត្រប់ចូល រំងាស់អោយឆ្អិនបន្តិចភ្លក់មើលរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ពេលឆ្អិនញាំុផ្ទាប់នឹងបន្លែ
ជាការស្រេច។
ប្រភពfb

0 comments:
Post a Comment