របៀបបុកល្ហុងបង្គាស្រស់








គ្រឿងផ្សំ៖
- ខ្ទឹមស
- ម្ទេស
- កាពិ ឬប្រហុក
- ស្ករត្នោត
- ប៊ីចេង
- ទឹកត្រី
- ក្រូចឆ្មា
- ក្តាមប្រៃ
- បង្គាស្រស់បកសំបក វះយកខ្នងយកអាចម៍វាចញ
- ល្ហុង និងការ៉ុតសាប់
- ប៉េងប៉ោះ ត្រប់ស្រួយចិតជាចំណិតតូចៗល្មមប៉ុនមេដៃ
- ជីរណា
របៀបធ្វើ៖
1. បុកខ្ទឹមស និងម្ទេសអោយរៀងម៉ត់បន្តិច ដាក់ក្តាមប្រៃ ត្រប់ស្រួយ ប៉េងប៉ោះបុកបន្តិចទៀត ចាំដាក់ល្ហុង ការ៉ុត ក្រូចឆ្មា ដាក់ស្ករត្នោត កាពិ ប៊ីចេញបន្តិច ទឹកត្រីបន្តិច និងបង្គាស្រស់ចូល រួចបុកញុំៗ2-3ត្រឡប់ រួចភ្លក់មើលជាការស្រេច៕
👉ជីរណាគ្រាន់តែច្របល់វាបានហើ
    អាចបន្ថែមសណ្តែកដីបុកក៏បាន
ប្រភព៖​ Facebook
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment